Orosz-ukrán

A Nyugat mérlegeli hogyan reagáljon abban az esetben ha Oroszország megszállja Ukrajnát. A brit miniszterelnök a NATO főtitkárával találkozott Londonban míg a brit és orosz külügyminiszter Moszkvában egyeztetett.


Pin On Aprohirdetesek

Közös sajtótájékoztatót tartott Boris Johnson brit miniszterelnök és Jens Stoltenberg NATO-főtitkár Brüsszelben tudósít a BBC.

. Joe Biden arra kérte az amerikai állampolgárokat hogy a lehető leghamarabb hagyják el Ukrajnát mert az amerikai elnök valószínűnek tartja az orosz inváziót. Nagy a fegyveres konfliktus kirobbanásának veszélye az orosz-ukrán határon és az Európai Unió nagyon komolyan veszi ezt a fenyegetést - jelentette ki Josep Borrell uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselő Brüsszelben csütörtökön Mélanie Joly kanadai külügyminiszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján. A válasznak az Északi Áramlat-2 is sarkalatos pontja lehet.

A világ vezető politikusai aggódva figyelik az orosz csapatok gyülekezését az ukrán határon. Ukrán zászlókat kell kitűzni és himnuszt énekelni Ukrajnában 2022. A legfrissebb hírek szerint Kijev több ezer ukrán katonát vezényelt ki Pripjaty közelébe ugyanis úgy vélik hogy az oroszok tisztában vannak azzal hogy a csernobili atomerőmű közvetlen környezete az ország egyik leggyengébb pontja amelyen keresztül az orosz erők a szövetséges Fehéroroszország segítségével utat törhetnek az ukrán főváros irányába.

1 day agoMiközben a világ szeme az orosz-ukrán térségen mi lesz szerdán. Romániába már megérkezett az első konvoj. Eközben az Egyesült Államok 3000 katonát telepít Kelet-Európába.


Az Orosz Es Ukran Gyongyos Oldalakon Lattam Hasonlo Haromszogletu Kendoket Most Mar Nekem Is Van Bisernye Ukrasheniya Shema Kole Biseropletenie


Su 25 And Czech Trainer Aircraft Fighter Jets Air Force Aircraft


Pin On Collection Around The World


Sukhoi Su 25 Fighter Jets Su 25 Sukhoi


Pin On Kelt


Pin On Funny Or That S Funny


Ukran Frogfoot Ketuleses Valtozatban Felelmetes Fegyver Foldi Erok Tamogatasara Military Helicopter Fighter Jets Military Combat


Pin On Orosz Es Ukran Nok Hazassag


ボード Scall Fast のピン

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel